Këto janë pasojat nëse derri i egër të sulmon, (KUJDES PAMJE TË RËNDA +18)

 Këto janë pasojat nëse derri i egër të sulmon, (KUJDES PAMJE TË RËNDA +18)

- in Lajme
139
Comments Off on  Këto janë pasojat nëse derri i egër të sulmon, (KUJDES PAMJE TË RËNDA +18)

Disa nga ne kemi dëgjuar për derrin e egër, por shumë pak nga ne e dijmë që nëse derri i egër të sulmon dhe të godet me dhëmbët e mprehtë mund të ju ndodhë kjo si këtij zoteiut në fotot më poshtë: 

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale