Facebook me buton të ri për të ndaluar shokët e bezdisshëm

Facebook me buton të ri për të ndaluar shokët e bezdisshëm

- in Teknologji
114
Comments Off on Facebook me buton të ri për të ndaluar shokët e bezdisshëm

.Të gjithë e kemi një mikë në rrjetin social “Facebook” që bënë tërë kohën postime edhe madje për temat fare pa interes për juve, apo ua bllokon “faqen e të rejave” me postime të tij.

Por ti i ke aq mik sa nuk dëshiron që ta fshish ose të mos e ndjekësh. Tash “Facebook” vjen me mundësin  ti ta ‘pushosh’ mikun tënd me një buton kurse ai të mos e vërë re këtë veprim tëndin.

“Snoze” apo “Pushimi” u ofrohet me opsionin e 30 ditëve, që do të thotë për 30 ditë nuk do të marrësh më njoftimi me ai person.

Kjo mundësi është testuar te disa përdorues të “Facebook” dhe ngjanë se ajo tashmë ka një përdorim të gjerë. Shkruan indeksonline

Ndryshe, një zëdhënës i “Facebook” thotë se ky opsion është ideal për studentët gjatë kohës së provimeve ku ata mund të “parandalojnë” shpërqendrimin e mundshëm.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale