Enver Sermaxhaj kryetrener i K.F Kikës

Enver Sermaxhaj kryetrener i K.F Kikës

- in Sport
119
Comments Off on Enver Sermaxhaj kryetrener i K.F Kikës

Kryesia e klubit në mbledhjen e fundit kanë bërë të ditur se janë dakorduar që timonier i klubit për stinorin pranveror të jetë Enver Sermaxhaj me ndimës Mentor Kastrati. njofton klubi KF.KIKA nga Hogoshti.

Sermaxhaj ka vendosur që të pranoj ftesën e krerëve të klubit që t’a ndihmoj klubin në objektivat e tyre, ai është zotuar që në 6 muajt e ardhshëm do të punoj shumë që të ngritet klubi në tabel sa më lart të jetë e mundur.

Sermaxhaj më herët ka qenë futbollist i klubev si: Kika, Drita dhe Gjilani!

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale