Ekskluzive: Liori nga Kamenica lanson një këngë (spot) me mesazh shumë prekës për Divorcin

Ekskluzive: Liori nga Kamenica lanson një këngë (spot) me mesazh shumë prekës për Divorcin

- in Kulture
244
Comments Off on Ekskluzive: Liori nga Kamenica lanson një këngë (spot) me mesazh shumë prekës për Divorcin

Djaloshi i ri Liori nga Kamenica ka plasuar një këngë që ju mbushë plot me emocione e që do të jetë ekskluzive sonte për dashamirët e këngës shqipe. Talenti nga Kamenica pritet ta zotëroj skenën kosovare me këtë kënge e cila ka një tekst të veçantë dhe besojmë se do të ketë edhe sukses jashtë Kosovës, kudo që jetojnë Shqiptarët.

 

Kënga ka një tekst mjaft prekës dhe shumë domethënës që padyshim se do të prekë shumë zemra me kuptimin që përmban kënga.

Sukses Liorit dhe shikim/dëgjim të këndshëm atyre qe do kenë mundësinë ta dëgjojnë ketë kënge.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale