Edhe gjatë dimrit a? (pamje nga f.Svircë)

Edhe gjatë dimrit a? (pamje nga f.Svircë)

- in Lajme
160
Comments Off on Edhe gjatë dimrit a? (pamje nga f.Svircë)

Në videon më poshtë qytetari nga Kamenica Ramadan Berisha ka xhiruar në fshatin Sfircë të Kamenicës gjarpërin duke lëvizur në borë, pamje kjo që nuk jemi mësuar të shohim gjarpërinjët në kohën e dimrit. Për më shumë shikojeni videon (të drejtat e Videos Tvkamenica.com

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale