Deputetja boshnjake Dude Balje: Pse mëparagjykojnë që vishem Seksi unë e respektoj kodin e veshjes (video)

Deputetja boshnjake Dude Balje: Pse mëparagjykojnë që vishem Seksi unë e respektoj kodin e veshjes (video)

- in Lajme
111
Comments Off on Deputetja boshnjake Dude Balje: Pse mëparagjykojnë që vishem Seksi unë e respektoj kodin e veshjes (video)

Deputetja e grupit 6+ në Parlamentin e Kosovës, Duda Balje, është shquar gjithmonë si njëra ndër deputetet më joshëse. Ajo ka tërhequr me qindra herë vëmendjen e mediave dhe aparatëve fotografikë në Kuvendin e Kosovës, me atraktivitetin e saj, i cili gjithmonë binte në sy.

Balje, e ftuar së fundmi në emisionin “Top Show Magazine” ka folur më shumë rreth paraqitjes së saj, duke thënë se nuk e kupton se pse të tjerët e paragjykojnë.


Tutje, deputetja tregoi se ka respektuar gjithmonë kodin e veshjes, dhe se asnjëherë nuk është shfaqur me veshje eksplicite, kanë qenë vetëm mediat ato që kanë shkruar një gjë të tillë.

.Duda gjithashtu tregoi se nëna e saj është stiliste, dhe se ajo është rritur nën trendet e modës, duke treguar gjithashtu se për t’u dukur bukur, nuk do të thotë të harxhon shuma të mëdha parash, pasi mund të dukesh elegant edhe me pak gjëra modeste. /Telegrafi/

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale