Bora bllokon mijëra turistë në Zvicër

Bora bllokon mijëra turistë në Zvicër

- in Lajme
25
Comments Off on Bora bllokon mijëra turistë në Zvicër

Mijëra turistë janë bllokuar për shkak të stuhisë së fortë, të shoqëruar nga erëra të forta  në Zermat, një vendpushim të famshëm në Zvicër, transmeton Klan Kosova.

Skijimi është bërë i pamundur për shkak të rrezikut të “ortekëve të mëdhenj”.

Më shumë se një metër borë ra të hënën me ç’rast shumë shkolla janë mbyllur dhe disa banorë janë evakuuar.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale