BMW 8 orë drift pa ndërprerë, rekord botëror që do të thyhet nesër. [VIDEO]

BMW 8 orë drift pa ndërprerë, rekord botëror që do të thyhet nesër. [VIDEO]

- in Lajme
112
Comments Off on BMW 8 orë drift pa ndërprerë, rekord botëror që do të thyhet nesër. [VIDEO]

.Bmw njihet si një kerr luksoz dhe sportiv në të njëjtën kohë. Mirëpo njihet edhe si një kerr me të cilën bëhen çmendurina të pa fundme, dhe së fundmi do të bëhet një e tillë me këtë veturë. Rekordet janë për tu thyer dhe duket se këtë gjë do të synoj të bëjë BMW duke bërë një DRIFT prej 8 orësh pa ndërprerë. Mirëpo sa do që të duket jo e lehtë kjo punë ka dalë në dritë një problem tjetër. Bëhet fjalë për mbushjen e kerrit me karburant gjatë kohës që është duke bërë drift.


Mirëpo BMW duket se ka gjetur zgjidhjen ideale, mbushja do të bëhet nga një BMW tjetër ku është projektuar një pompë e veçanta dhe një sistem i mbushjes i veçantë. Preciziteti në operacionin e mbushjes kuptohet se do të jetë milimetrik dhe në të njëjtën kohë do të jenë të dy kerret duke bërë drift njëra tjetrës të lidhur me një pompë transmeton portali perkerre.com.

Për të ditur më shumë se si do të realizohet mbushja e kerrit me karburant mund të shikoni videon më poshtë.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale