Behar Qehaja nga Kamenica, përkujdeset për dukjen e familjes Xhaka në Kosovë

Behar Qehaja nga Kamenica, përkujdeset për dukjen e familjes Xhaka në Kosovë

- in Lajme
148
Comments Off on Behar Qehaja nga Kamenica, përkujdeset për dukjen e familjes Xhaka në Kosovë

Tashmë Granit dhe Taulant Xhaka, janë të njohur jo vetëm për publikun shqiptar, por edhe mbarë botërorë fal formës të mirë nga vëllezërve Xhaka-shkruan portali “Rilindja e Re”

Babai i vëllezërve Xhaka, gjithmonë pushimet i shfrytëzon në Kosovë.

Andaj Ragipi kësaj here ka vendosur për rregullimin e flokëve t’ia besoj “Hair Studio Behari –Edona”,  studio për rregullimin e flokëve që funksionon me seli në “Mati 1”.

 

Behar Qehaja, pronar në këtë studio thotë se këtë punë e ushtron më shumë kënaqësi që 17-vite dhe ka punuar me shumë artistë të estradës sonë dhe më gjerë nga Shqipëria e Maqedonia.

 “Që 17-vite punoj në këtë profesion, e kam filluar në Prishtinë, për një kohë kam punuar në Kamenicë nga edhe vij, kurse tani së bashku me bashkëshorten e kemi hapur studion e re”, thotë Qehaja për portalin Rilindjen e Re.

 Ai tutje ka folur edhe për mysheterin e tij më të ri Ragip Xhakën.

“Ragipi është një njeri shumë modest dhe është ndarë i kënaqur gjithmonë nga puna e jonë”, ka përfunduar Qehaja.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale