Arian Mavriqi sjell disa pamje nga fshatrat Gmicë, Shahiq dhe Zhujë

Arian Mavriqi sjell disa pamje nga fshatrat Gmicë, Shahiq dhe Zhujë

- in Kulture
153
Comments Off on Arian Mavriqi sjell disa pamje nga fshatrat Gmicë, Shahiq dhe Zhujë

Artisti i fotografisë Arian Mavriqi i cili po kontribuon shumë në eksplorimin e natyrës në Komunën e Kamenicës, sot ka sjellur disa fotografi të fshatrave Gmicë, Shahiq dhe Zhujë,  më poshtë mund ti shihni fotot.

You may also like

Kamenicë: AVOKATI I POPULLIT DHE NJËSIA KOMUNALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NJË HAP MË AFËR QYTETARIT

Avokati i Popullit në bashkëpunim me Njësinë Komunale