Archives for December 2, 2017

Daily Archives: December 2, 2017

Uncategorized

Në zgjedhjet lokale të tetorit kandiduan për kryetar komunash edhe disa politikanë të cilët tashmë kishin një ulëse në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Disa nga ta nuk arritën të marrin besimin e qytetarëve për të qeverisur me ...
0
Uncategorized

Inflamacioni i muskulit të zemrës (miokarditi) mund të shkaktojë edhe vdekjen. Cilat janë simptomat e kësaj sëmundjeje dhe kur është sporti i pashëndetshëm? Kundërshtarët e mjekes Ursula Hildebrant janë shumë të vegjël, shihen vetëm nën mikroskop. Megjithatë, ata ...
0
Uncategorized

MUP ka njoftuar se ka bërë një ankesë ndaj vendimit të Interpolit që hoqi nga lista e të akuzuarve Ramush Haradinajn dhe 17 persona tjetër. “Në mënyrë për të kontrolluar listën ndërkombëtare të kërkuarve në Lyon (në selinë ...
0
Uncategorized

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri në emisionin ‘Debat’ në RTK ka komentuar punën 100 ditore të qeverisë së drejtuar nga Haradinaj në koalicionin PAN dhe AKR. Sipas Hazirit, qeveria e tanishme nuk ka punuar sa duhet dhe siç ...
0